ELM0515_Zinio.pdf

Victoria’s Secret-2016: Белла Хадид ще бъде новият „ангел“

27 октомври 2016

Организаторите на шоуто на Victoria’s Secret-2016 вече започнаха да пускат по малко информация и подробности за дългоочакваното ревю.Преди няколко дни стана известно, че традиционното шоу на марката ще се проведе на 5 декември в Париж, а вчера медиите съобщиха за нов „ангел“, който ще вземе участие в гранд събитието. Името на щастливката е Белла Хадид.

Вчера, тя бе забелязана да излиза  от централата на компанията в Ню Йорк. Очевидци твърдят, че на лицето на модела е греела усмивка, говореща за това, че Хадид е сред участниците на ревюто на VS.

20161026-vs-1

По-късно, официалният гримьор на Dior – Винсент Окендо публикува на страницата си в Instagram снимка на Белла по бельо, придружена от поздравления към новосъздадения „ангел“:

 

Скъпа моя Белла,  поздравявам те с предстоящия дебют на шоуто на Victoria’s Secret. Това бе фантастично пътуване и с нетърпение чакам момента, в който ще видя крайния резултат!

 

Тук е моментът да припомним, че миналата година в състава на „ангелите” се включиха приятелката на Белла – Кендъл Дженър, а също и по-голямата й сестра Джиджи Хадид.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)