VIP Communication чества 11 години!

10 юни 2017

Една от водещите PR агенции в България VIP Communication отпразнува 11 години от своето създаване с пищна и бляскава церемония в София. На събитието бяха връчени и наградите за журналистика, които агенцията раздава за седма поредна година.

Агенцията отличава най-добрите в различни област вече 11 години. Идеята на госпожа Патриция Кирилова е да се поощряват успелите хора в България. По традиция те отличиха с журналистически награди хората, посветени на каузата за свобода на словото. Седмото издание на VIP MEDIA AWARDS 2017 се състоя в обновената градина на зеления оазис Maxim Restaurant and Garden в Дипломатическия клуб в Горна баня. Сомелиер номер 1 на България Живко Енчев беше специален гост на събитието. Събитието съвпадна и с 11 – ия рожден ден на организаторите – агенцията за публични комуникации – VIP Communication. Годишните медийни награди поощрявар и подпомагат развитието на най – добрите практики в медийната сфера. Над 40 журналисти и над 50 ВИП гости присъстваха на церемонията. Наградите бяха почетени от хора на бизнеса, политиката, изкуството и културата.

Заслужено ТВ IN LIFE получи и голямата награда за Иновативна Телевизия 2017 година и културна мисия. От сърце на шият екип благодари на организаторите и им пожелава нови успехи и творческо дръзновение още много години. Благодарим Ви !

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)