IMG_2633

Visages представи календар без фотошоп

19 януари 2018

Ерата на изкуствената красота си отива, а дигиталната хубост вече не е на мода

Натурална красота, черно-бели кадри и аналогов апарат с лента – моделите на Visages се пренесоха в миналия век, за да покажат красотата в най-чистия й вид.

„Ерата на екстремния фотошоп си отива,  затова решихме да направим един календар, в който моделите на Visages показват истинските си лица.“, каза Жени Калканджиева.

IMG_2533

Снимките в новия календар на модната агенция са дело на Костадин Кръстев- Коко, който както винаги успява да накара момичетата да погледнат към обектива му с най-силния си поглед, разкривайки своята женственост по един неподправен и неподвластен на времето начин.

IMG_2774

Проектът, озаглавен Flawless бе представен по време на бутиково парти вчера вечерта в столичния Bedroom Premium Club, в което главната роля бе отредена на рафинираната женственост.

„Да направим календар, в който няма място за фотошоп и да заснемем красотата такава, каквато я виждаме всеки ден – реална, истинска, неподвластна на технологиите и пикселите, това беше смела идея, но сме щастливи, че я реализирахме, защото искаме да покажем, че реалността е безупречна. Поне така я усещаме аз и екипът ми.“, споделя Жени Калканджиева.

IMG_2657

Ирена Милянкова, Мария Митева, Куини Алис Николова, Анастасия Димитрова, Елисавета Стоянова, Соня Гиса са част от красавиците, които застават пред обектива на Костадин Кръстев-Коко, а Августина Маркова-Тути, избира стайлинг главно от български дизайнери. За косите в тази истински натурална сесия се погрижи Благовеста Маркова за Georgi Petkov Salon с продуктите на Schwartzkopf Professional, а гримът е дело на Слав Анастасов.
Зад проекта, като генерален спонсор застават и от Kлиника за дерматология и естетика Derma-Act, защото професионалистите там вярват, че носят мисията да помагат на красотата да озарява ежедневието ни.

IMG_2850

IMG_2886

IMG_2949

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)