Voice of Boys представиха ново видео

30 май 2014

DPP_0020

Тримата представиха снощи видеото към сингъла „Тази Нощ“. То е дело на култовия Башмоушън. В него участват актрисите Симона Халачева и Дани Емилова, както и младата изпълнителка Донна Бангьозова.

DPP_0028

Песента е с модерно денс звучене, и както споделят момчетата, песента е едно обещание за онова, което да очакваме от тях за в бъдеще. Продуцент на клипа е Flashmedia, а е заснет в партньорство с Virginia Records и Perfect Records.

DPP_0025

Ето какво сподели Недислав Драгнев, специално за In Life: „Бих искал да поздравя всички с нашето ново парче „Тази Нощ“! Имам удоволствието да бъда автор на песента, заедно с талантливия Виктор Добрев, който направи този страхотен аранжимент. Надявам се парчето да носи много лято и усмивки, както и положителна енергия на всички, които го слушат! Благодаря и на своите колеги от Voice of Boys – Георги и Мартин, за страхотното партньорство и съвместна работа! Като пожелание към аудиторията ще кажа и от мое име, и от името на момчетата – забавлявайте се на макс и не приемайте нищо твърде на сериозно! Най-важно е щастието, и аз ви го пожелавам!“

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

 

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)