Volkswagen се сбогува с легендарния модел Beetle с трогателно видео

03 януари 2020

Компанията Volkswagen официално се прости с легендарния си модела си Beetle, като му посвети видео с името The Last Mile (Последната миля).

Последният Beetle позира гордо, но и тъжно пред фотографите

Последният Beetle позира гордо, но и тъжно пред фотографите

В клипа са показани основните етапи от живота на собственик на „Бръмбара“, като звучи кавър на легендарната песен „Let It Be“ на The Beatles, която се изпълнява от ученици от музикалната школа Pro Musica Youth Chorus.

Анимационното видео, което е създадено с участието на рекламната агенция Johannes Leonardo от Ню Йорк, разказва историята на момче, като главните етапи от неговия живот за свързани с Volkswagen Beetle. Героят расте, създава семейство, отглежда деца и остарява, посочва Automedia.

volkswagen beetle

В същото време светът се променя – развива се „зелената“ енергетика, а електромобилите стават все по-популярни. Тази трансформация е потвърдена от думите: „Там, където свършва един път, започва друг“.

Иначе Volkswagen Beetle е сред най-разпознаваемите автомобили в историята. Той запазва класическия си вид без съществени промени в конструкцията в продължение на 65 години – ог 1938 до 2003 г.

volkswagen beetle

През 1998 г. стартира производството на New Beetle с предно разположение на мотора, а през 2012 г. излезе ново поколение на платформата Jetta. В крайна сметка през есента на 2018 г. концернът реши да прекрати производството на модела.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)