Westworld се завърна с бляскава премиера на червен килим в Лос Анджелис

18 април 2018

Звездите от хитовия оригинален сериал на HBO “Западен свят“ минаха по червения килим за предпремиерата на втория сезон в Лос Анджелис. На 18 април пък  е специалното събитие в София, на което ще има предпремиерно излъчване на първия епизод от новия сезон – цели 5 дни преди премиерата на 23 април, понеделник.

Снимка: HBO

Снимка: HBO

У нас за момента няма да дойдат актьори, но софиянци могат да видят някой и друг андроид – ще разберем след българската предпремиера. Феновете на сериала очакват и да се срещнат на живо през есента с Анфжела Сарафиян, която играе андроида Клементайн. Албанката с изумрудени очи идва у нас като един от специалните гости на Aniventure ComicCon по покана на HBO България и организаторите на събитието.

Снимка: HBO

Снимка: HBO

Вижте в галерията какви тоалети избраха за предпремиерата в Лос Анджелис, актьорите от новия сезон. Неизменна на стила си да бяга от клишето с роклите, Евън Рейчъл Уд избра строг костюм, който предава комбинацията от сила и мекота на героинята й Долорес. Танди Нютън заложи на цветен и провокативен тоалет, отново с панталон и в нюансите на черница. Същия цвят за костюм избра и колегата и Джеймс Марсдън. Анджела Сарафиян бе ослепителна в дълга блестяща бяла рокля с характерното за стила й дълбоко деколте.

Снимка: HBO

Снимка: HBO

Развитието на историята се случва под надслова „Хаосът превзема всичко“ и ако съдим по трейлърите предстои да видим обрати, които засягат морални въпроси. Кое е човешко и къде са границите на позволеното, когато става дума за създаденото от човека и правото на създателя да разполага с живота на творението си. А дали пък ако човечеството създаде изкуствен интелект, той би имал право на собствен живот?

Снимка: HBO

Снимка: HBO

Първият епизод на втория сезон на „Западен свят“ ще се излъчи от 21:00 часа на 23 април, в понеделник, като ще бъде достъпен в онлайн стрийминг платформата HBO GO още от 5 часа сутринта. Имате още няколко дни, за да си припомните историята, като изгледате първия сезон в HBO GO.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)