„Whisky, Rum&Wine“ – събитието, където не трябва да избираш само едно!

21 март 2018

И през 2018 година софиянци и гостите на столицата ще могат да се насладят на едно от знаковите събития на родната спиритс сцена – Whisky, Rum&Wine Master Fest. За четвърта поредна година ще се видим на по глътка в столичния хотел „Маринела“.

Уиски Фест2

Изложението, на което ще имате възможността да дегустирате срещу символична сума стотици видове маркови питиета, ще се състои на 23 и 24 март в столичния хотел „Маринела“.  Или както обещават организаторите, това ще е подслонът за всички уиски, ром и вино фанатици, обикновени любители, че и начинаещи в сферата на качествените напитки. Няма шега – ще е вълнуващо, интересно и адски вкусно!

Уиски Фест 2018

Срещу почти символична цена за билет, който ще дава достъп до марковите изкушения за двата дни на феста, ще се сдобиеш с шанс, какъвто си е престъпление да изпуснеш. На над 50 щанда ще бъдат представени редки селекции от уникални уискита, екзотични ромове и чудни вина от България, Стар и Нов свят.

Но не само – ще има и щедър избор от коктейли, ликьори, че и 60-годишно уиски! Така че – ако си мъж, си там. Ако си модерна дама, която живее на скорост и е с вкус за хубавите неща – също. Защото мисията на добрата напитка е да сплотява. Всеки истински уиски и вино разбирач знае защо!

Уиски Фест4

Кулминация на събитието ще са различните майсторски и дегустационни класове – цели 16 +2 +2 на брой. Там от първо небце ще научиш всички тайни на някои от емблематичните шотландски еликсири, ще откриеш непознати вкусови хоризонти и ще разбереш как се случва магията.

Уиски Фест3

С две думи – ще станеш цял-целеничък уиски експерт. Защо +2, ами те са за търсачи на удоволствието от ръчно изваяните пури.

Уиски Фест

И докато сладко преглъщаш в очакване на най-приятния уикенд тази пролет – не забравяй основното правило на организаторите, а и на всеки истински уиски,//ром и вино// познавач – консумирай отговорно! Така ще ти е по-сладко.

Уиски Фест - Пепи Керемедчиев

Репортер: Ася Георгиева
Оператор: Иван Цвятков
Постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)