Casa Libri в София

Wi-Fi BG Bar: Събрание на благосклонните читатели

24 юни 2019

Първата част от поредицата Wi-Fi BG Bar на Светослав Т. Тодоров – „Сердикийски комикси” ще има своята официална премиера на 27 юни в Casa Libri в София.

„Сердикийски комикси” е шеметно духовит, ироничен, безподобен фантастичен роман, напоен със софийски жаргон, философски дилеми и любопитни бележки под линия. Светоний – преводач и историк лаик, е безработен мъж в средата на своето жизнено поприще, който редовно изпада в самосъжаление и дави мъката си в чистилището на централен софийски бар.

Сердикийски комикси - Wi Fi Bg Bar

Една съдбовна вечер след инцидент в бара той се събужда, но в друг свят. Годината е 343-та, а мястото – римска Сердика. С помощта на нови и стари приятели, една звездна апликация и вездесъщата Богиня Майка Светоний търси обратен път към „своето време“ и става свидетел на знакови събития от историята на античния град.

Премиерата на това неочаквано пътуване през пластовете на историята ще се състои на 27 юни от 19:00 ч. в Casa Libri на ул. Цар Асен 64 в приказна компания от любими български актьори и луди глави.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)